Άγρια συμπλοκή κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού με τραυματίεςΆγρια επεισόδια αμέσα σε κρατουμένους στις φυλακές Κορυδαλλού. Ξέσπασαν στη β’ πτέρυγα ανάμεσα σε Άραβες και Γεωργιανούς κρατούμενους. Τουλάχιστον τρεις οι τραυματίες.


Άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς κρατούμενους στις φυλακές Κορυδαλλού ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (09.06.2019).

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η συμπλοκή ξέσπασε στη β’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όταν Άραβες και Γεωργιανοί κρατούμενοι συγκρούστηκαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Από τα αυτοσχέδια μαχαίρια που χρησιμοποίησαν οι κρατούμενοι τραυματίστηκαν τρία άτομα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Επειδή η κατάσταση των δυο εκ των τραυματιών κρίθηκε σοβαρή, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τους παρέλαβαν για να τους μεταφέρουν σε νοσοκομεία εκτός φυλακών.

Από την αρχή, την κατάσταση έλεγξαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, η κατάσταση είναι υπό έλεγχο πλέον.

Υπό το φόβο ενδεχόμενης απόπειρας απόδρασης, η αστυνομία ενίσχυσε τις περιπολίες εκτός των φυλακών, αλλά μέχρι στιγμής δεν της έχει ζητηθεί να επέμβει.

 Newsit.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ