ΝΟΔΕ Λάρισας : Βραδιά επικοινωνίας για τους Νεοδημοκράτες με παρουσία ισχυρών ονομάτων. (Πλούσιο φωτορεπορτάζ )Σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του οικοδεσπότη και προέδρου της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρήστου Καπετάνου , στη δεξίωση που παρατέθηκε στο Φρούριο Λάρισας .

Δείτε το Video εδώ

Ήταν όλοι εκεί!!!

Σχεδόν το σύνολο των εκλεγμένων – υποψηφίων βουλευτών που κατέρχονται με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας καθώς και εν δυνάμει ψηφοφόρων. Χαρακτηριστικό της βραδιάς κάτι το οποίο διαφάνηκε καθ´όλη την διάρκειά της ήταν ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία που επικρατεί στο γαλάζιο στρατόπεδο . Κάτι το οποίο δικαιολογείται μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Την βραδιά πλαισίωσαν βαριά χαρτιά του πολιτικού γίγνεσθαι του τόπου. Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε το ενσταντανέ μεταξύ της εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφίας Ζαχαράκη , Χρήστου Καπετάνου, Βασίλη Βράκα και του Δικηγόρου Απόστολου Δόκου.
Κοινό θέμα συζήτησης η υποψηφιότητα του γνωστού Γρεβενιώτη Δικηγόρου Ανδρέα Πάτση , η κάθοδος του οποίου στο Νομό Γρεβενών προκάλεσε αίσθηση και ευχάριστα συναισθήματα.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΡΕΒΕΝΑ:Τίτλοι τέλους για την πολύκροτη υπόθεση των ναρκωτικών. Αθώος ο ένας εκ των δυο κατηγορουμένων!

Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν με έδιωξε από το κρεβάτι και την έπνιξα με μια μπλούζα» -Φρίκη προκαλεί η ομολογία του πιλότου

"Την ξύπνησα και τη σκότωσα"