Ο Γεωργούλης χοροπηδάει από τη χαρά του στις Βρυξέλλες


«Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ευοίωνες!» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανήρτησε στο Instagram

 
Με... τουριστική διάθεση εξακολουθει να αντιμετωπίζει την παρουσία του στις Βρυξέλλες και το Ευρωκοινοβούλιο ο προσφάτως εκλεγείς ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης.

Ως πρώτη από τις τέσσερις φωτογραφίες επέλεξε, δε, αυτήν με τον ίδιο να χοροπηδάει στον αέρα δείχνοντας με ειλικρίνεια - αντίθετα από άλλους - τη χαρά του που αποκαταστάθηκε και εξασφαλίστηκε επαγγελματικά για τα επόμενα 5 χρόνια.

Στη λεζάντα που επέλεξε, μάλιστα, υποστήριξε ότι «η περίοδος προσαρμογής είναι ακόμη στην αρχή και οι πρώτες εντυπώσεις είναι ευοίωνες!»









Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ