Στον Β. Μαρινάκη η έκτη τηλεοπτική άδειαΜόλις πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι, με απόφαση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι εκείνος που αποκτά την έκτη και τελευταία τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΕΣΡ, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Θέμα: Ανακήρυξη προσωρινής δικαιούχου για την χορήγηση άδειας παρόχου ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κατά την συνεδρίασή του, της 10/06/2019 ανακήρυξε ομοφώνως προσωρινή δικαιούχο για την χορήγηση άδειας παρόχου ενημερωτικού προγράμματος εθνικής εμβέλειας, την εταιρεία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ».

Υπενθυμίζεται πως ο επιχειρηματίας έχει στην κατοχή του τον μιντιακό όμιλο Alter Ego και η τηλεοπτική άδεια αφορά στο κανάλι One Channel. Η περίπτωση του One Channel -που, μέχρι στιγμής, εκπέμπει διαδικτυακά- είναι το θέμα της συζήτησης που βρίσκεται σε εξέλιξη στο ΕΣΡ. Σύμφωνα με το media.gr, ο φάκελος της Alter Ego εξετάστηκε ενδελεχώς και δεν προέκυψαν κενά ή παραλείψεις.

Να σημειωθεί ότι τυπικά, η Alter Ego χαρακτηρίζεται ως προσωρινή ανάδοχος της τηλεοπτικής άδειας. Το τελευταίο διάστημα, πάντως, είχαν πυκνώσει οι φήμες ότι στο One Channel αναζητούνται επιπλέον δημοσιογράφοι, γεγονός που πιθανότατα συνδέεται με τη σημερινή εξέλιξη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ