Τον δολοφόνησαν; Ανατροπή στον θάνατο του φοιτητή στην ΚάλυμνοΣυγκλονιστική ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο, αφού ο νέος πραγματογνώμονας που όρισε η οικογένεια αποκλείει την πτώση.

Η οικογένεια του φοιτητή ξέσπασε αποκλειστικά στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR και την Τασούλα Παπανικολάου.

Η ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του Νικόλα Χατζηπαύλου έρχεται από τον μηχανολόγο μηχανικό ειδικό πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά. Η ερεύνα που έκανε στον βράχο Λαγκά κατέληξε ότι ο φοιτητής δεν πέθανε από πτώση. «Για να είμαι βέβαιος δε συντελέσθη ποτέ πτώση από αυτά τα σημεία του βράχου. Δεν ανέβηκε, δεν έπεσε ποτέ από εκεί γιατί το πτώμα του θα ήταν μη αναγνωρίσιμο» λέει στην κάμερα του STAR.

Ο Νικόλας Χατζηπαύλου όταν βρέθηκε νεκρός τον Νοέμβριο του 2017 δεν είχε ούτε νέα κάταγμα, όπως προκύπτει κι από τις τρεις ιατροδικαστικές εκθέσεις που έγιναν Το περασμένο καλοκαίρι το εισαγγελικό πόρισμα βάζει την υπόθεση στο αρχείο. Η οικογένεια όμως επιμένει… Το παιδί δολοφονήθηκε. Η νέα έκθεση θα τους οδηγήσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με ένα και μόνο σκοπό, να ανοίξει και πάλι η υπόθεση!

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν πρόκειται για πτώση. Είναι φανερό ότι πρόκειται για δολοφονία. Δε θα σταματήσουμε αν δε δικαιωθεί η ψυχή του Νίκου!» δηλώνει ο θείος του φοιτητή, Γιάννης Παπαρουσάκης.

Ανατροπή από τη νέα αυτοψία
Ο ειδικός πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς μετά την επίσκεψη του στην Κάλυμνο ενημερώνει καθημερινά την οικογένεια για τα συμπεράσματα του. Η απορία όλων είναι γιατί κανένας δεν έβλεπε τον άψυχο σώμα του Νικόλα επί πέντε ολόκληρες ημέρες που κράτησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του!

Η νέα έκθεση για τις συνθήκες θανάτου του Νικόλα Χατζηπαύλου θα παραδοθεί τις επόμενες ημέρες.

star.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πρωτοδικείο Λάρισας: Αφήνουν 68χρονη καρκινοπαθή, Ανήμπορη και κατάκοιτη στο έλεος του σεισμού !

Λάρισα: Εξελίξεις στην υπόθεση της μηνυτήριας αναφοράς για τα έργα στον Αγιόκαμπο.

ΓΡΕΒΕΝΑ:Τίτλοι τέλους για την πολύκροτη υπόθεση των ναρκωτικών. Αθώος ο ένας εκ των δυο κατηγορουμένων!