Λάρισα: Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για απόπειρα βιασμού.Ήπιε τρία Depon και ένα ποτήρι Βότκα και .......Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λάρισας αναβίωσε υπόθεση απόπειρας βιασμού με δράστη ,κατηγορούμενο, από το Λιβάδι Ελασσώνος. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο δράστης φέρεται ότι αποπειράθηκε να βιάσει γειτόνισσά του, στο Λιβάδι Ελασσώνος προ ετών. Ευτυχώς για το θύμα ο δράστης δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την ενέργειά του χάρη στην επέμβαση το συγχωριανών της άτυχης γυναίκας, που έσπευσαν να τη βοηθήσουν . 

Στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε επιβληθεί στον κατηγορούμενο ποινή κάθειρξης πέντε ετών . Ο δράστης που δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του δήλωσε πως είχε πιει τρία Depon και ένα ποτήρι βότκα, πράγμα που όπως δήλωσε τον επηρέασε για να προβεί σε αυτήν την ποινικά κολάσιμη πράξη.

Η παθούσα παρέστη ως πολιτικώς ενάγουσα, μέσω του πληρεξουσίου  της δικηγόρου και κατέθεσε στο δικαστήριο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με την απόπειρα βιασμού που υπέστη.Συγκλονισμένοι οι δικαστές και οι ένορκοι άκουγαν με προσοχή τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που κατέθεσε  το θύμα. 

Να σημειώσουμε ότι η πολιτικώς  ενάγουσα έχει καταθέσει και αγωγή εναντίον του κατηγορουμένου, για αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης που υπέστη η οποία πρόκειται να δικαστεί. Ο Δικηγόρος  της παθούσας έκανε λόγο για τα ψυχικά τραύματα που υπέστη η εντολέας του , όπου παρά τα χρόνια που έχουν περάσει αδυνατεί να ξεπεράσει και κυρίως να ξεχάσει την αποτρόπαια πράξη του δράστη .

Εμείς θα θέλαμε να ενημερώσουμε το αναγνωστικό μας κοινό και ειδικότερα τις γυναίκες να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή και να παίρνουν όλα τα μέτρα ασφαλείας διότι δυστυχώς τα κρούσματα βιασμών έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ

Στάθης Παναγιωτόπουλος – «Μίλησε» ο υπολογιστής του – Τα σοκαριστικά ροζ ευρήματα