Μητσοτάκης: Η Κρήτη θα βαφτεί γαλάζια απ' άκρη σ' άκρηΟ Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την περιοδεία του από τον υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου – Στη συνέχεια έκανε βόλτα στο κέντρο της πόλης

« Πετύχαμε στις 26 Μαΐου μια μεγάλη εκλογική νίκη που ανοίγει το δρόμο για τις εκλογές του Ιουλίου» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔΚυριάκος Μητσοτάκης, κατά την περιοδεία του στο Ηράκλειο Κρήτης. 

«Εισπράττω τον παλμό της νίκης. Για την Κρήτη μου έχω βάλει τον πήχη πολύ ψηλά. Η Κρήτη θα βαφτεί γαλάζια απ’ άκρη σ’ άκρη. Και μπροστάρηδες θα είμαστε όλοι.
Δίνουμε μια μεγάλη μάχη για την Ελλάδα που μας αξίζει. Θέλω να εκλέξουμε στην Κρήτη 10 βουλευτές. 4 στο Ηράκλειο 4 στα Χανιά 1 στο Ρέθυμνο 1 στο Λασίθι», τόνισε, ο αρχηγός της ΝΔ, μιλώντας έξω από το εκλογικό κέντρο του κόμματος, όπως μετέδωσε το ekriti.gr. 

« Για να το πετύχουμε πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί. Ο άνεμος αλλαγής φυσάει αλλά κατάληξη μας είναι οι εκλογές. Η κάλπη είναι άδεια και πρέπει να γεμίσει ξανά από την αρχή. Σας θέλω όλους μπροστάρηδες στον αγώνα για να γεμίσει η Κρήτη γαλάζια ψηφοδέλτια», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, λέγοντας ότι στη ΝΔ «έρχονται και άνθρωποι από άλλους χώρους. Άνθρωποι που όχι κατ’ ανάγκη σέβονται τις απόψεις μας αλλά που αναγνωρίζουν πως μόνη μεγάλη δύναμη για την Ελλάδα είναι η Νέα Δημοκρατία»

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης έκανε βόλτα στο κέντρο της πόλης, συνομιλώντας με κόσμο και ανταλλάσσοντας χειραψίες. «Πάμε όλοι μαζί», απαντούσε στους πολίτες. 

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του κ. Μητσοτάκη στο Ηράκλειο ήταν ο κεντρικός επιβατικός σταθμός του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ