Ανδρέας Πάτσης: Ήθος με όρους πολιτικής αξιοπρέπειας και εντιμότητας.Ίσως είναι από τις λίγες φορές που Υποψήφιος Βουλευτής  που κατέρχεται στις Εθνικές εκλογές εύχεται προσωπικά, με δελτίο τύπου  Καλή επιτυχία στους συνυποψηφίους του και τους καλεί να αγωνιστούν  με όρους πολιτικής αξιοπρέπειας. Δεν είναι άλλος από τον Ανδρέα Πάτση, Υποψήφιο Βουλευτή Γρεβενών που κατέρχεται με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ο ίδιος μετά την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων προέβη στο κάτωθι Δελτίο Τύπου. Ευχόμαστε το παράδειγμα του να βρει και να βρίσκει πάντοτε μιμητές!

Παρατίθεται αυτούσιο το Δελτίο Τύπου του Υποψήφιου Βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχεδόν 4 μέρες από την ανακοίνωση και το χρίσμα με την επιλογή του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη ως Υποψήφιο Βουλευτή στο νομό Γρεβενών, θέλω να εκφράσω την βαθιά μου συγκίνηση και το δέος ότι καλούμαι να φέρω τα Γρεβενά στο κέντρο των αποφάσεων. 

Η ευθύνη που αναλαμβάνω είναι μεγάλη αλλά το πάθος για το καλό του τόπου μας και η αγάπη μου για την Πατρίδα μας ακόμη μεγαλύτερα. Η Δυτική Μακεδονία είναι γη Ελληνική. Η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική όπως εξέφραζε πάντα ο ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Θέλω να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου Λαμπρινή Κόγιου και Αθανάσιο Σταυρόπουλο. Είμαι σίγουρος ότι θα αγωνιστούμε με επίπεδο όπως αρμόζει στο μεγάλο κόμμα της ΝΔ. Ευγενής άμιλλα και όχι ο αθέμιτος ανταγωνισμός θα πρέπει να είναι για όλους μας ο καθρέφτης της επιλογής μας στον κοινό μας αγώνα.

Δεν μας ενδιαφέρει η ρεβάνς. Εμείς πάμε για την μεγάλη ανατροπή.

Θέλουμε την ΝΔ αυτοδύναμη, θέλουμε την ΝΔ να έχει την δύναμή για να είναι η φωνή σας. Δεσμεύομαι προσωπικά να δώσω κάθε μάχη με όλη μου την δύναμη με εφόδια τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου και οδηγό μου εσάς! Για το καλό του τόπου μας, για την Πατρίδα μας, για τα Γρεβενά!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΗΣ


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ