Απίστευτη κοσμοσυρροή στην μεγαλειώδη συγκέντρωση του Ανδρέα Πάτση.


Τα Γρεβενά αποφάσισαν!!!
Ήταν μια μεγαλειώδη συγκέντρωση . 

Ήταν μια κατάμεστη αίθουσα. 

Ήταν μία Κεντρική προεκλογική ομιλία Υποψήφιου Βουλευτή, όπως παλιά. 

Ήταν όλοι εκεί. 

Ήταν η προεκλογική συγκέντρωση του Ανδρέα Πάτση, Υποψήφιου Βουλευτή του Νομού Γρεβενών με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας!Δε φοβήθηκε, δεν δίστασε, δεν δείλιασε, αντιθέτως,διάλεξε τη μεγαλύτερη αίθουσα του Νομού Γρεβενών και η απόφασή του τον δικαίωσε! Τον δικαίωσε  διότι ήξερε και γνώριζε, ότι ο κόσμος των Γρεβενών, οι πολίτες των Γρεβενών ήθελαν να τον ακούσουν . Γι’ αυτό το λόγο δεν τους στέρησε το δικαίωμα και τους προσκάλεσε στη Μεγάλη αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού των Γρεβενών!

 Η μαζική προσέλευση των πολιτών των Γρεβενών, έδωσε ένα και μοναδικό μήνυμα. Ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Βουλευτή τον Ανδρέα Πάτση για τον Νομό Γρεβενών!


Άλλωστε σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το πλήθος του κόσμου που παρέστη στην προεκλογική ομιλία του Ανδρέα Πάτση έκανε εντύπωση ακόμα και στην Πειραιώς, στα κεντρικά του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας! 


.Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Στάθης Παναγιωτόπουλος – «Μίλησε» ο υπολογιστής του – Τα σοκαριστικά ροζ ευρήματα

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ