Πασίγνωστος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι δεν μιλάει πια με τους φίλους του: Ξεφορτώθηκα και το κινητό μουΟ Εντ Σίραν αποκάλυψε ότι έχει σταματήσει να μιλάει με τους περισσότερους φίλους του. Έχει επιλέξει να έχει σχέσεις μόνο με τέσσερις φίλους του και όπως ομολόγησε η διασημότητα τον έχει κάνει να νιώθει σαν "ζώο σε ζωολογικό κήπο" και να μην μπορεί πια να εμπιστευτεί τους ανθρώπους.Ο 28χρονος συνθέτης και τραγουδιστής, είπε ότι η αναγνωρισιμότητα του έχει προκαλέσει άγχος και τον έχει κάνει να κλειστεί στον εαυτό του, να μην έχει πολλές κοινωνικές επαφές και να ξεφορτωθεί το κινητό του τηλέφωνο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Sun, παραδέχθηκε ότι είναι πολύ δύσκολο για αυτόν όταν οι άνθρωποι τραβούν συνεχώς φωτογραφίες και τον κάνουν να νιώθει "σαν να μην είμαι άνθρωπος αλλά κάποιο ζώο σε ζωολογικό κήπο".

"Όπως όταν τρώω σε ένα εστιατόριο, προτιμώ να είμαι σε μια ιδιωτική αίθουσα γιατί αν καθίσω μαζί με άλλους αρχίζουν να τραβούν βίντεο και φωτογραφίες ενώ τρώω".

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας