Δούρου: Πήραμε μια χρεοκοπημένη χώρα τεμπέληδων και την παραδώσαμε με παρακαταθήκη τη συμφωνία των Πρεσπών


Ρένα Δούρου : Να παραμείνει και να μεγαλώσει το εκλογικό ποσοστό που κατέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές. Ξεκαθαρίζοντας πως ναι μεν είναι σημαντικό αλλά δεν πρέπει να αποτελέσει κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τα αίτια της ήττας. Σημειώνοντας πως πρέπει να γίνει αυτοκριτική στο εσωτερικό του κόμματος.

Η επερχόμενη Περιφερειάρχης Αττικήςτόνισε πως μέσα από αυτό το ποσοστό ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει θεματοφύλακας των κοινωνικών κατακτήσεων απέναντι στις νεοφιλελεύθερες προθέσεις της κυβέρνησης. “Πρέπει να ανασυνταχθούμε πολύ γρήγορα. Πήραμε μια “χρεοκοπημένη χώρα “τεμπέληδων” και παραδώσαμε μια χώρα με παρακαταθήκη τη συμφωνία των Πρεσπών. Όμως δεν καταφέραμε να φτιάξουμε ένα κοινωνικό μέτωπο και αυτό αποτυπώθηκε. Επειδή πολλά στελέχη ανέλαβαν ρόλο κυβερνητικό το κόμμα έμεινε μόνο του, αμήχανο και με έλλειψη ενημέρωσης” σημείωσε. Σχετικά με το συνέδριο που θα γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ η κα. Δούρου τόνισε πως πρέπει να γίνει άνοιγμα στους νέους.

“Το ενιαίο κόμμα δεν θα πρέπει να μας φοβίζει” είπε η Ρένα Δούρου με φόντο τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόσθεσε ότι το καταστατικό επιτρέπει την εκλογή προέδρου από το συνέδριο, χωρίς να αποκλείει εκλογή από τη βάση εφόσον η απόφαση παρθεί συλλογικά. Τέλος, η απερχόμενη περιφερειάρχης Αττικής χαρακτήρισε ακατανόητη την επιθετικότητα του ΚΙΝΑΛ έναντι της Κουμουνδούρου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας