Νασίκας Αθανάσιος κατά Βελόπουλου. Μύδρους εξαπολύει ....Με προσωπική ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του facebook, ο Νασίκας Αθανάσιος, υποψήφιος με την Ελληνική Λύση, (που ως γνωστόν την έδρα του κομματος στη Λάρισα επέλεξε ο Κυριάκος Βελόπουλος,) απευθύνεται στον πρόεδρο του κόμματος Ελληνικής Λύσης με σχεδόν απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. 

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Νασίκα Αθανασίου, που δημοσιευσε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Λοιπόν αλοιφοβελόπουλε βλέπω ξεθάρεψες πάλι , βγαίνεις στα κανάλια, πουλάς τα παραμύθια σου σε αθώους πολίτες , κάνεις κριτική στους πάντες και νομίζεις πως έτσι θα σωθείς πολιτικά . 
Έλα όμως που ο λαός σε κατάλαβε πολύ καλά τι πολιτικός απατεώνας είσαι.
Για αυτό μεγάλε σωτήρα της Ελλάδας σε έχουν εγκαταλείψει τα περισσότερα στελέχη σου.
Που είναι οι πρώην διευθυντές σου όπως ο Σπίνος ο Κώστας , ο Πίττας ο Γιάννης , ο Μίνας ο Κουζούπης, ο Μεχλιζόγλου Θοδωρής  και τόσοι άλλοι, που είναι οι συνεργάτες σου ο Γιώργος Βλάχος, Κώστας Χίος , που είναι ο Δημολιός ο Φιλήμων, ο Γεωργιάδης ο Σάββας , ο Μήττας ο Ηλίας  ο Ανδρέας ο Θεοδωρόπουλος ,και άλλοι 47 υποψήφιοι βουλευτές που έφυγαν εκφράζοντας την οργή τους για την άνανδρη και αλαζονική σου συμπεριφορά.
Που είναι οι φίλοι σου οι μοναχοί στο Άγιο όρος που έκανες δήθεν μαζί τους τις  αλοιφές που πουλάς στο όνομα του χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας στα αθώα θύματα σου.?
Τώρα δεν λες πως τα προϊόντα σου είναι από το περιβόλι της Παναγιάς γιατί σου το απαγόρευσαν άνανδρο ανθρωπάκι .
Αλήθεια γιατί δεν μας λες που είναι τα 300 στρέμματα που καλλιεργείς με αρωματικά φυτά? Σε ποια περιοχή της χώρας τα καλλιεργείς αγρότη της πλάκας, προστάτη των κτηνοτρόφων της Λάρισας που τους άρπαξες την βουλευτική έδρα άνανδρε πολιτικάντη?
Πότε θα έρθεις να τους δείς όπως τους υποσχέθηκες ? 
Δεν μας λες που είναι οι 500 εργαζόμενοι των επιχειρήσεων σου.? Δώσε μια μισθολογική κατάσταση έστω και 50 που δουλεύουν για σένα, επιχειρηματία και έμπορα ελπίδας.
Όλα τελείωσαν για σένα αλοιφοβελόπουλε. 
Μέχρι και οι συγγενείς σου σε εγκατέλειψαν γιατί κατάλαβαν τι πραγματικά είσαι. Μέχρι και ο αδερφός σου σε έφτυσε και κατέβηκε υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία.
Ποιους συγγενείς λοιπόν λες τα κανάλια ότι δεν διόρισες? Αυτούς που δεν θέλουν να σε ξέρουν? 
Αυτά για την ώρα άφιλε πολιτικάντη.
Συνεχώς θα μας βλέπεις μπροστά σου , σύντομα μια νέα καθαρή πολιτική δύναμη θα ξεπηδήξει μέσα απο τα χαλάσματα της ελληνικής λύσης που εμείς κάναμε και εσύ γκρέμισες.
Και κάτι τελευταίο αλοιφοβελόπουλε. Λες πως εσύ έβαλες όλα τα χρήματα για το κόμμα . Τότε γιατί χρέωσες τους υποψηφίους τα ψηφοδέλτια 28€ τα 1000? Όταν στο μικρότερο τυπογραφείο της επαρχίας τα βγάζαμε με 10€ την χιλιάδα. Με το κέρδος μόνον των ψηφοδελτίων έβγαλες δύο εκλογές πολιτικέ απατεωνάκο. Ξέρω πως δεν θα απαντήσεις ποτέ και θέλω να καταλάβεις πως με κανέναν τρόπο δεν θα μπορέσεις να με εξαγωράσεις , για αυτό μην τολμήσεις να με ξαναενοχλήσεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας