Η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του Δημητρίου Χασάπη.Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του Δημητρίου Χασάπη που βρέθηκε νεκρός στην περιοχή της Γιάννουλης στην πόλη της Λάρισας. Είχε εξαφανιστεί από τις 29 Ιουλίου και βρέθηκε νεκρός  στις 31 Ιουλίου. Το πρώτο στίγμα ( γεωγραφική θέση εντοπισμού)που είχε βρεθεί ( από το κινητό του τηλέφωνο ) ήταν από τα Τρίκαλα και κατόπιν βρέθηκε στίγμα  στη Γιάνουλη. Κανένας δεν μπορεί να φανταστεί τι μεσολάβησε και βρέθηκε νεκρός ο 38χρονος. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας , ο Δημήτριος Χασάπης βρέθηκε χτυπημένος στο κεφάλι . Το αν το τραύμα προκλήθηκε από πτώση η από εγκληματική ενέργεια , αυτό είναι κάτι που θα αποσαφηνιστεί από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης , τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται σύντομα .

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το Δικηγόρο Απόστολο Δόκο , ο οποίος στο παρελθόν είχε χειριστεί υποθέσεις του αποβιώσαντος,μας δήλωσε:Πρώτα απ όλα θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημητρίου Χασάπη , που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε από τη ζωή . Είχα την τύχη να γνωρίζω τον Δημήτρη , όχι μόνο ως πελάτη αλλά και ως φίλο. Ήταν ένας εξαίρετος νέος , αμέμπτου ηθικής και πραγματικός βιοπαλαιστής που προσπαθούσε μέσω της επιχείρησής του να επιβιώσει. Ήταν πολύ αγαπητό παιδί στην περιοχή του Τυρνάβου και όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο για αυτόν.  Δικαιώματα δεν είχε δώσει και πάντα προσπαθούσε να ανταπεξέλθει στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που πλήττουν  όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και μπορώ να πω ( από αυτά που μπορώ να γνωρίζω ) ότι τα κατάφερνε.

Από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκα για την εξαφάνισή του, διαπίστωσα ότι υπήρξε πραγματικά από όλους μεγάλη κινητοποίηση.Συγκινητική ήταν και η προσπάθεια της αστυνομίας αφού κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αναζήτησή του. 

Σε ερώτησή μας , προς το Δικηγόρο Απόστολο Δόκο σχετικά με το τι πιστεύει η οικογένεια, μας δήλωσε: 

Οι ώρες είναι δύσκολες και όπως καταλαβαίνετε η οικογένεια προσπαθεί να συνέλθει από τον απροσδόκητο χαμό του Δημήτρη. Δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη κάποιος μαζί μου, μετά το θάνατό του ,από το στενό του οικογενειακό περιβάλλον και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία , σχετικά με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Άλλωστε αυτά θα ανακοινωθούν μόνο στην οικογένειά του  και από εκεί και πέρα , αναλόγως των ευρημάτων αυτής θα κινηθούν και θα αποφασίσουν οι ίδιοι για τις περαιτέρω ενέργειες. Πάντως αν πραγματικά πρόκειται για εγκληματική ενέργεια , το μόνο σίγουρο είναι,ότι θα βρεθούν οι δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος και θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη.

Τέλος ερωτηθείς σχετικά με το αν είχε ποτέ ο Δημήτριος Χασάπης περιπέτειες με την δικαιοσύνη ο Δικηγόρος δεν δέχτηκε να κάνει καμία δήλωση, σεβόμενος και την οικογένειά του αλλά και την μνήμη του νεκρού. 

Επίσης μας δήλωσε ότι από όλα αυτά που γράφτηκαν στον τύπο και είδαν το φως της δημοσιότητας , περί δήθεν αυτοκτονίας, ερωτικής απογοήτευσης, τζόγου και διαφόρων άλλων εικασιών είναι απλά θεωρίες που δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα και φυσικά τίποτα δεν ισχύει αν δεν <<μιλήσει>> η ιατροδικαστική έκθεση. Άλλωστε τέτοια δημοσιεύματα προσβάλουν την μνήμη του νεκρού από την στιγμή που και ο ίδιος ο ιατροδικαστής δεν έχει αποφανθεί σχετικώς.

Εμείς με την σειρά μας ως ειδησεογραφική ιστοσελίδα θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας