Χρυσαφικά και χρήματα 120.000 ευρώ βούτηξε 23χρονος ρομά από σπίτι Λαρισαίας


Ένας 23χρονος Ρομά που μαζί με αγνώστους – προς το παρόν – συνεργούς, είναι ο δράστης διάρρηξης σε σπίτι 38χρονης Λαρισαίας, από το οποίο έκλεψαν μετρητά αλλά και χρυσαφικά αξίας 120.000 ευρώ.

Από την πολύμηνη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 23χρονου Ρομά από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος εκτιμάται πως με τους συνεργούς του βρέθηκε στη Λάρισα με σκοπό τις κλοπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της 27ης Φεβρουαρίου 2019, οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της 38χρονης και στο υπόγειο βρήκαν και έκλεψαν 5.000 ευρώ σε μετρητά αλλά και χρυσαφικά αξίας 120.000 ευρώ. Οι δράστες αντιλαμβανόμενοι την αξία των κλοπιμαίων επέστρεψαν αμέσως στη Θεσσαλονίκη, ενώ προχθές εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του ενς κλέφτη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας για την εξακρίβωση των στοιχείων των υπόλοιπων κλεφτών βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας