Καζάνι που βράζουν τα Γρεβενά. 300 πρόσφυγες αναμένονται από ώρα σε ώρα.Με προσωπική ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Facebook καλεί ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης ,τον νεοδιορισθέντα διοικητή της Δομής Γρεβενών Απόστολο Τσένη να απαντήσει, αν συμφωνεί με την έλευση 300 νέων προσφύγων στα Γρεβενά. 

Να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ του Νομού  ο κύριος Τσένης δεν έχει απαντήσει ακόμα, παρόλο που έχει κληθεί από τον βουλευτή,για τις θέσεις του σχετικά με το μεταναστευτικό. Άλλωστε ο διορισμός του νέου Διοικητή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία των Γρεβενών με τους Δημότες αυτών να περιμένουν εναγωνίως τις επόμενες κινήσεις του . Στον αντίποδα ο Βουλευτής των Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης , τονίζει επανειλημμένως από την αρχή της θητείας του ότι είναι αντίθετος με την διαμονή των προσφύγων στα ξενοδοχεία του ορεινού όγκου των Γρεβενών. 
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η τοπική κοινωνία αναμένει τον χειρισμό του μεταναστευτικού από τον νεοδιορισθέντα Διοικητή , ο οποίος σημειωτέων κατάγεται από την Αβδέλλα Γρεβενών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας