Η Ελένη που αγαπήσαμε: Από τον λούτσο μέχρι...

Μυθικές τηλεοπτικές στιγμές της ξανθιάς «βασίλισσας» η οποία αρκετές φορές έγραψε μοναδικά κεφάλαια στη μικρή οθόνη, ρωτώντας «τι είναι ο λούτσος;» ή αλλάζοντας κατά λάθος ένα γράμμα στη λέξη ψωμί

Για να είμαστε δίκαιοι, μπορεί η Ελένη Μενεγάκηνα φαντάζει ως η ξανθιά Θεά που αναρωτιέται ναζιάρικα «τι είναι ο λούτσος», όμως ακόμη κι αυτό το μοναδικό στιγμιότυπο που έγραψε ιστορία, ήταν πολύ καλά μελετημένο.Τόσο, όσο και ό,τι κάνει η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης που μπορεί κάποιες φορές να παραπέμπει στην ξανθιά των ανεκδότων, αλλά απέχει παρασάγγας από το συγκεκριμένο... «πρότυπο».

Η απόφασή της να πει αντίο -προσωρινό ή τελικό, θα φανεί κάποια στιγμή- αφήνει ένα κενό στο οποίο δεν χωράει κανένας «κλώνος» της, έστω και αν υπήρξαν τέτοιοι κατά περιόδους.

Καμία όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει την «βασίλισσα» της πρωινής και αργότερα της μεσημεριανής ζώνης, έστω και αν η ίδια ελάχιστα πράγματα άλλαξε στη δομή των εκπομπών της.

Η ουσία είναι, όπως είπε σε δηλώσεις της, αλλάζει τρόπο ζωής και εμείς μένουμε να θυμόμαστε ατάκες, στιγμές και σαρδάμ που δεν ξεχάσαμε ποτέ. 


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πρωτοδικείο Λάρισας: Αφήνουν 68χρονη καρκινοπαθή, Ανήμπορη και κατάκοιτη στο έλεος του σεισμού !

ΓΡΕΒΕΝΑ:Τίτλοι τέλους για την πολύκροτη υπόθεση των ναρκωτικών. Αθώος ο ένας εκ των δυο κατηγορουμένων!

Σεισμός στην Ελασσόνα: Ανησυχούν οι σεισμολόγοι για τα 5,9 Ρίχτερ -«Σπάνιο φαινόμενο, ενεργοποιήθηκε άγνωστο ρήγμα»