Κορονοϊός: Χορεύτρια στριπτιζάδικου φέρεται να κόλλησε 550 πελάτες – «Μάχη» για τον εντοπισμό τους


Μέχρι και 550 άτομα ενδέχεται να έχουν εκτεθεί στον κορονοϊό σε ένα νυχτερινό μαγαζί ερωτικών σόου στο Τορόντο του Καναδά, αφότου μια υπάλληλος βρέθηκε θετική στον ιό, προειδοποιούν οι αξιωματούχοι υγείας της πόλης.

Η πιθανή έκθεση έλαβε χώρα λίγες ημέρες μετά το άνοιγμα του στριπτιζάδικου Brass Rail Tavern, ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ της πόλης, αφότου οι Αρχές επέτρεψαν εκ νέου το άνοιγμα τους. Η υπάλληλος εργάστηκε 4 βάρδιες στις αρχές Αυγούστου, ανέφεραν οι Αρχές της πόλης σε δήλωσή τους, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την εργασία της υπαλλήλου.

Οι αξιωματούχοι Υγείας δήλωσαν ότι επικοινώνησαν με τους πελάτες που είχαν αφήσει τα στοιχεία τους στο αρχείο καταγραφής επαφών του μαγαζιού, προτρέποντάς τους να παρακολουθήσουν τυχόν συμπτώματα του κορονοϊού.

Ωστόσο, εμπειρογνώμονες στην δημόσια υγεία αμφισβήτησαν το πόσοι από τους πελάτες μπορεί να είχαν δώσει τα νόμιμα στοιχεία επικοινωνίας.

photo

newsbeast.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ