Μέσι: Στα άκρα οι σχέσεις του με την Μπαρτσελόνα -«Θέλουμε 700 εκατ. ευρώ», επιμένουν οι Καταλανοί


Στα άκρα οδεύουν οι σχέσεις του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα, με τους Μπλαουγκράνα να επιμένουν πως για να αποχωρήσει από τον σύλλογο, θα πρέπει να καταβληθεί η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ.

Μόνο εύκολη δεν φαίνεται να είναι η προσπάθεια του Αργεντινού να αποχωρήσει από τους Μπλαουγκράνα, καθώς ο σύλλογος της Καταλονίας δεν μοιάζει διατεθειμένος να του ανοίξει διάπλατα τις πόρτες τις εξόδου για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος Γκιγιέμε Μπαλάγκ, ο Μέσι ζήτησε από τους παράγοντες της Μπαρτσελόνα να κανονίσουν ένα ραντεβού και σε αυτό να κανονίσουν όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να καταλήξουν σε ένα φιλικό διαζύγιο, που δεν θα φθείρει καμία από τις δύο πλευρές.

Το αίτημά του ωστόσο αυτό έπεσε στο κενό, με τους διοικούντες τον καταλανικό σύλλογο να είναι αποφασισμένοι να σκληρύνουν τη στάση τους απέναντί του. Συγκεκριμένα, τού έκαναν γνωστό πως δεν επιθυμούν να καθίσουν στο τραπέζι μαζί του και πως δύο είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει κάτι τέτοιο.

Είτε, από την άλλη, ο ίδιος να δεχτεί να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους Μπλαουγκράνα που λήγει το καλοκαίρι του 2021 και οι δύο πλευρές να διαπραγματευτούν νέο deal ή να βρεθεί ομάδα που θα δεχτεί να καλύψει τη ρήτρα των 700.000.000 ευρώ, ρήτρα που σύμφωνα με την Μπαρτσελόνα είναι ακόμα σε ισχύ και την οποία αμφισβητεί η πλευρά του Αργεντινού φορ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ

Στάθης Παναγιωτόπουλος – «Μίλησε» ο υπολογιστής του – Τα σοκαριστικά ροζ ευρήματα