Ξύπνησαν στο κρεβάτι τους - Τρόμαξαν μ’ αυτό που είδαν στο air condition (video)Πανικοβλήθηκαν αμέσως μόλις άνοιξαν τα μάτια τους.

Ένα απίστευτο θέαμα είδε ένα ζευγάρι την στιγμή που άνοιξε τα μάτια του από τον βραδινό ύπνο. Βλέπετε, στο air condition που ήταν από πάνω τους, υπήρχε ένας απρόσκλητος… επισκέπτης, ο οποίος τους ανάγκασε να τιναχθούν από το στρώμα σε ελάχιστο χρόνο.

Μάλιστα, το ζευγάρι χρειάστηκε λίγη ώρα για να συνειδητοποιήσει αυτό που ήταν από πάνω του, αλλά στην συνέχεια έσπευσαν να καλέσουν τους ειδικούς, προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η ζωή τους. Βέβαια, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η τρομάρα που πήραν πρωί πρωί.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα που ακολουθούν, μόλις το ζευγάρι ξύπνησε το πρωί, είδε πάνω από το air condition να… αράζει ένας πύθωνας. Το πιο ανησυχητικό για το ανδρόγυνο ήταν ο τρόπος που είχε βρεθεί το φίδι μέσα στο σπίτι, αφού είχαν σπεύσει να κλείσουν όλα τα… περάσματα.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο υπεύθυνος του «Sunshine Coast Snake Catchers», το ερπετό βρήκε τον τρόπο να εισβάλει στο σπίτι από την τρύπα που υπήρχε στον τοίχο από την κατασκευή του κλιματιστικού, μια και του αρκούσε μία μικρή οπή.

Δείτε το βίντεο :
Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ