Τουρκία: Το Anadolu μετέφρασε τις δηλώσεις του Ερντογάν στα ελληνικά


Στο ίδιο μοτίβο το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, που έκανε νέα ανάρτηση με δηλώσεις του Ερντογάν στα ελληνικά. Με ελληνικούς υπότιτλους ολόκληρη η ομιλία του.

Συνεχίζονται τα παιχνίδια εντυπωσιασμού από την τουρκική πλευρά, με το ειδησεογραφικό πρακτορείο της χώρας, Anadolu να κάνει ανάρτηση με δηλώσεις του Ερντογάν, μεταφρασμένες στα ελληνικά.

 "Ο δρόμος προς λύση στην ανατολική Μεσόγειο είναι ο διάλογος και η διαπραγμάτευση" αναφέρει το πρακτορείο ως τίτλο στην ανάρτησή του, η οποία μάλιστα συνοδεύεται και από ένα βίντεο από την ομιλία του Τούρκου προέδρου προς τα μέλη του κυβερνώντος κόμματος "AKP", υποτιτλισμένο -επίσης- στα ελληνικά. Μία αντίστοιχη ενέργεια είχε κάνει το Anadolu και πριν από δύο ημέρες, μεταφέροντας μήνυμα του Ερντογάν στην ελληνική γλώσσα: "Ελάτε, ως όλες οι χώρες του Μεσογείου, να ενωθούμε και να βρούμε μια φόρμουλα αποδεκτή από όλους που θα προστατεύει τα δικαιώματα όλων".

ΠΗΓΗΠΗΓΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ

Στάθης Παναγιωτόπουλος – «Μίλησε» ο υπολογιστής του – Τα σοκαριστικά ροζ ευρήματα