Κρούσμα σε σούπερ μάρκετ μεγάλης αλυσίδας


Την προσωρινή αναστολή λειτουργίας καταστήματός της στο Περιστέρι ανακοίνωσε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, καθώς υπάλληλος του καταστήματος εντοπίστηκε με κορονοϊό.

Tο επιβεβαιωμένο κρούσμα της Covid-19 σε υπάλληλο ανάγκασε την εταιρεία να κλείσει άμεσα το κατάστημα και να θέσει όλους τους υπαλλήλους σε καραντίνα και έλεγχο για τον ιό» επισημαίνει η εταιρεία, σε ανακοίνωσή της. Προσθέτει πως «θα αντικαταστήσει όλους τους υπαλλήλους, καθώς δεν γνωρίζει για πόσο καιρό ο υπάλληλος νοσούσε, με πόσους ήρθε σε επαφή στο κατάστημα, υπαλλήλους αλλά και πελάτες».

Όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο κατάστημα έχουν υποβληθεί σε τεστ Covid-19 και θα ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ, τόσο σε περίπτωση θετικού όσο και αρνητικού αποτελέσματος.

Στους 231 ανέρχονται πλέον τα θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα, καθώς κατέληξε την Τρίτη ένας 63χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αττικόν με προβλήματα υγείας.

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν άλλοι τρεις αιτούντες άσυλο που διαμένουν στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ στη Χίο. Και οι τρεις ανήκουν στο περιβάλλον του 35χρονου από την Υεμένη, ο οποίος βρέθηκε θετικός στη νόσο τις προηγούμενες μέρες.

Πηγή: ΕΡΤ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ