Επιχειρηματίας από τη Λάρισα μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στην Ολλανδία«Δεν του ταίριαζε τέτοιος θάνατος» λέει ο πατέρας του


Συγκλονίζει την επαρχία της Ελασσόνας και την κοινωνία του απόδημου Ελληνισμού στην Ολλανδίαη δολοφονία ενός 51χρονου επιχειρηματία, που δέχτηκε μαχαιριά προσπαθώντας να χωρίσει τα μέλη μιας οικογένειας που τσακωνόταν στην πόλη Γκρόνινγκεν της Ολλανδίας.

Ο επιχειρηματίας εστίασης ζούσε και εργαζόταν στη συγκεκριμένη πόλη, καταγόταν από το Κεφαλόβρυσο Ελασσόνας και είχε τρεις γιους.

Όλα έγιναν αργά το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τοonlarissa.gr, που επικαλείται την εφημερίδα «Ελευθερία», ο 51χρονος δέχθηκε θανατηφόρα μαχαιριά σε έναν καυγά μιας οικογένειας, που δεν σχετίζεται με την επιχείρηση που διατηρεί.

Το τραγικό νέο για τον θάνατό του μετέφερε στον πατέρα του η σύζυγός του Karin, ξημερώματα της Κυριακής, ο οποίος έφυγε εσπευσμένα για την Ολλανδία, αφού εκεί έζησε και ο ίδιος για πολλά χρόνια.

«Απίστευτο! Έχασα το παλικάρι μου! Ο Λάζαρος ήταν πραγματικά άνθρωπος. Πάντα, ξεχώριζε με την συμπεριφορά του. Δεν του ταίριαζε τέτοιος θάνατος…», αρκέστηκε να δηλώσει στην εφημερίδα ο πατέρας του.

Πηγή : newsbeast

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ