Μεγάλη οικονομική ένεση από τον Θεοδωρόπουλο στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό


Σχεδόν πέντε εβδομάδες μετά την εκλογή νέας διοίκησης στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και η προσπάθεια για εξεύρεση πόρων που θα κρατήσουν ζωντανό τον σύλλογο, συνεχίζεται με εξαιρετικά ως τώρα αποτελέσματα. 

Παρά το γεγονός ότι τα γήπεδα παραμένουν κλειστά, λόγω κορωνοϊού, και επί της ουσίας εμποδίζουν την αγορά διαρκείας που προσφέρει κατ’ επέκταση ένα σημαντικό έσοδο για το ταμείο του Α.Ο, μέσω της εγγραφής μελών, στις πρώτες 40 ημέρες (1 Ιουλίου-10 Αυγούστου) τα 4.000 μέλη που εγγράφηκαν στα μητρώα προσέδωσαν μια μεγάλη ρευστότητα της τάξεως των  200.000 ευρώ.

Ταυτόχρονα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού προσέγγισε ή προσεγγίστηκε από παράγοντες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και κατάφερε να διατηρήσει / δημιουργήσει ομάδες που θα έχουν ανταγωνιστικό χαρακτήρα στα βασικά ομαδικά σπορ, σε μία προσπάθεια διεκδίκησης τίτλων. Μια προσπάθεια που έμοιαζε με χαμένη υπόθεση στις 7 Ιουλίου, δηλαδή την ημέρα των εκλογών του Ερασιτέχνη, σήμερα δείχνει να έχει αποκτήσει βάσιμες ελπίδες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ