Το «δολοφονικό» βλέμμα της Μελάνια Τραμπ στην Ιβάνκα


Ολοκληρώθηκε το Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών και ο Ντόναλντ Τραμπ αποδέχθηκε επίσημα το χρίσμα του υποψηφίου προέδρου. Στη συγκέντρωση, εμφανής ήταν η αντιπάθεια που τρέφει η Μελάνια για την Ιβάνκα.

Τα πυροτεχνήματα φωτίζουν τον ουρανό πάνω από τον Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος παίρνει επίσημα το χρίσμα και καμαρώνει δίπλα στις γυναίκες της ζωής του.

Μελάνια και Ιβάνκα στέκονται δίπλα του με πλατιά χαμόγελα, μισεί η μία την άλλη, αλλά πιστεύουν ότι η κάμερα δεν καταγράφει συναισθήματα.

Η Ιβάνκα πλησιάζει το προεδρικό ζεύγος, χαρίζει στη Μελάνια το γλυκό χαμόγελο της κόμπρας, το ίδιο κάνει και η μητριά της.

Σχέσεις οργής

Η Μελάνια έχει αποκαλέσει την Ιβάνκα «φίδι», ενώ είχε φροντίσει να την κρύψει από τις κάμερες κατά την ορκωμοσία του συζύγου της, καθώς η Πρώτη Κυρία αποφάσιζε ποιος θα καθίσει που.

Το μίσος είναι αμοιβαίο και πλέον δεν κρύβεται. Σίγουρα δε βοηθάει το γεγονός ότι έχει γραφτεί αρκετές φορές πως η πραγματική Πρώτη Κυρία είναι η Ιβάνκα και όχι η Μελάνια.

Όσο για την σχέση Ντόναλντ – Μελάνια, άλλη μία πονεμένη ιστορία. Το γυαλί έχει ραγίσει εδώ και πολλά χρόνια, με τις δημόσιες διαχύσεις και τους ασπασμούς να έχουν κοπεί «μαχαίρι».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μ.Παγώνη: «Οι ανεμβολίαστοι να μπαίνουν με rapid test και διπλή μάσκα στα σούπερ μάρκετ - Ξεχάστε τα Χριστούγεννα»

Νέα μέτρα – Σε ισχύ από τις 6 το πρωί – Όλες οι αλλαγές σε εργασία, εστίαση, λιανεμπόριο

Εξαπλώνεται η μετάλλαξη Όμικρον, η μια χώρα μετά την άλλη επιβάλλει ταξιδιωτικούς περιορισμούς - Πότε θα υπάρξουν σαφή δεδομένα