Παραλήρημα Ερντογάν: Αποδέχονται οι Έλληνες ό,τι τους συμβεί εξαιτίας των ανίκανων ηγετών τους;


Ξέφυγε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προχωρώντας σε νέες ακραίες δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας. Σύμφωνα την ιστοσελίδα sigmalive.com, ο Τούρκος πρόεδρος, μιλώντας το απόγευμα της Κυριακής σε τελετή απονομής διπλωμάτων σε πτυχιούχους στρατιωτικής σχολής, είπε: "Προκαλούμε τους εχθρούς μας, στην ξηρά, τη θάλασσα τον αέρα. Θα δεχτεί ο ελληνικός λαός ό,τι τους συμβεί στο κεφάλι εξαιτίας των φιλόδοξων και ανίκανων ηγετών τους; Ο γαλλικός λαός ξέρει τι τίμημα θα πληρώσει εξαιτίας των φιλόδοξων και ανίκανων ηγετών τους;"

"Οι απειλές κατά των δικαιωμάτων και των συμφερόντων μας στην περιοχή, ειδικά στις περιοχές της Μεσογείου και του Αιγαίου, έχουν επίσης προστεθεί στον αγώνα μας κατά της τρομοκρατίας. Το βέλος έχει φύγει από το τόξο και σίγουρα θα βρει τον στόχο του. Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν υπάρχει εμπόδιο στα βήματα της Τουρκίας με τη βοήθεια του Θεού" ανέφερε ο Ερντογάν.

"Το πραγματικό ερώτημα είναι, μπορούν αυτοί που στέκονται μπροστά μας στη Μεσόγειο να κάνουν τις ίδιες θυσίες; Η Τουρκία δεν υπήρξε ποτέ επιθετικό κράτος σε όλη την ιστορία της, είναι ένα από τα σπάνια σημεία μη αποικιακού κράτους. Έχουν δει την αποφασιστικότητά μας όταν είναι να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας. Και στο τραπέζι και στο πεδίο δεν το σκάμε από τους αγώνες. Για την ανεξαρτησία μας και την ανεξαρτησία η Τουρκία ποτέ δεν ήταν χώρα που επιτίθετο σε άλλες χώρες" πρόσθεσε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

"Ο Αύγουστος έχει πάρει τη θέση του στην ιστορία μας ως μήνας νικών. Στη Δύση, κερδίσαμε πολλές νίκες, από την κατάκτηση του Βελιγραδίου έως την Κύπρο\ Η μεγάλη νίκη σήμερα είναι ένα δώρο του Αυγούστου στο έθνος μας" κατέληξε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ

Στάθης Παναγιωτόπουλος – «Μίλησε» ο υπολογιστής του – Τα σοκαριστικά ροζ ευρήματα