Διασκέδαση έως τα μεσάνυχτα ακόμα και στα γαμήλια γλέντια


Για περισσότερες από 20 περιοχές της χώρας που βρίσκονται στο κόκκινο, το γλέντι, ο χορός και το ποτό μετά τις 12 το βράδυ δεν θα απαγορεύονται μόνο σε μπαρ και εστιατόρια, αλλά και σε γάμους.

Χοροί, γλέντι και ποτά τέλος μετά τις 12 και σε γάμους καθώς τα μέτρα για απαγόρευση όρθιων και σερβιρίσματος αλκοόλ και φαγητού ισχύουν και για τις γαμήλιες εκδηλώσεις, στις περιοχές που έχουν υψηλό επιδημιολογικό φορτίο.

Έτσι όσοι υπολόγισαν σε γλέντια μέχρι πρωίας σε ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Κρήτη και τα νησιά που βρίσκονται στη λίστα θα πρέπει να τα ξεχάσουν, αφού τα κέτερινγκ θα σταματούν να σερβίρουν τα μεσάνυχτα.

Οι απαγορεύσεις δεν ισχύουν για delivery και take away , όμως δεν θα μπορούν να σερβίρουν αλκοόλ. Η απόφαση ελήφθη προς αποφυγή φαινομένων συνωστισμού και πλατείες.

Εκτός από την υποχρέωση αρνητικού τεστ και τον πλαφόν εισερχόμενων στη χώρα από την Αλβανία, από τις 16 Αυγούστου όσοι έρχονται από τη γείτονα θα τίθενται σε υποχρεωτική 7ημερη καραντίνα.

Η έξαρση κρουσμάτων στην Αλβανία έχει θορυβήσει την κυβέρνηση καθώς καθημερινά εντοπίζονται κρούσματα στη χώρα μας που έχουν ταξιδέψει πρόσφατα εκεί. Μάλιστα αρκετοί νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Πηγή in.gr 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Στάθης Παναγιωτόπουλος – «Μίλησε» ο υπολογιστής του – Τα σοκαριστικά ροζ ευρήματα

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ