«Ακάλυπτος» στη φυλακή με καταδίκη για πλαστές επιταγές


Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράβαση του νόμου περί επιταγών

Πλούσια δραστηριότητα στην έκδοση επιταγών «μαϊμού» είχε ένας... «Ακάλυπτος» που είχε καταδικαστεί γι' αυτό, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος στη Λάρισα. Εκεί, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ήταν φυγόποινος και του πέρασαν χειροπέδες.

Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση του νόμου περί επιταγών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών και επτά μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 1.100 ευρώ. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας έδωσε εντολή να οδηγηθεί στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή.

Συλλήψεις και στη Φλώρινα

Στην Φλώρινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 29χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του είχε εκδοθεί από την ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Βέροιας ένταλμα σύλληψης για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, το οποίο εκκρεμούσε. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, που διέταξε να μεταχθεί στη Βέροια για να απολογηθεί.

Πηγή protothema

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ