Διασύρει τους «Τζανετάκους» η ακριβής ατάκα Αγραφιώτη: «Να συνεννοηθούν ΑΕΚ-Ολυμπιακός να παίξουν τα Χριστούγεννα»!


Άλλο ένα ρεσιτάλ έδωσαν οι «Τζανετάκοι» της δημοσιογραφίας, που από τις πολλές σφαλιάρες –τις δημοσιογραφικές εννοούμε- ο σβέρκος τους έχει γίνει πιο κόκκινος από Βρετανού τουρίστα.

Όπως του συμπαθέστατου Αλέκου Τζενετάκου, που είτε ως «Τζίλυ», είτε ως «υιός Παπασταφίδας» ένιωθε τη μήνη του Λάμπρου Κωνσταντάρα και έμεινε γνωστός ως «καρπαζοιεισπράκτορας».

 «Καρπαζοεισπράκτορες» υπάρχουν και στο δικό μας χώρο και είναι γνωστοί. Στην αρχή προσπάθησαν να πείσουν ότι η επιστολή της FIFA και της UEFA το μόνο που λέει είναι να μιλήσει η ΕΠΟ με τον «δικό τους» Αυγενάκη για την ημερομηνία των εκλογών.

Διότι οι «κόκκινοι καρπαζοεισπράκτορες» αγωνιούν για την ημερομηνία των εκλογών της ΕΠΟ. Θα γίνουν τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο; Ποιο μήνα θα απωλέσουν το 100-0 που ονειρεύονται για να στηθεί μια ΕΠΟ από τα παλιά με Γκιρτζίκη και Σαρρή; Η, μήπως τον επόμενο Αύγουστο όπως θέλει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, που ζήτησε να παρέμβει ο… πρωθυπουργός στην κατά τα άλλα «χειρότερη ΕΠΟ όλων των εποχών»;

Στη συνέχεια, όταν διάβασαν στο SDNA τι είπε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ο εκπρόσωπός τους, Τάκης Αγραφιώτης, θέλησαν παριστάνοντας τους τιμητές να πουν ότι δε ζήτησε ο Ολυμπιακός να γίνει ο τελικός τα Χριστούγεννα. Σε λίγο θα μας πουν ότι δεν ζήτησε να αλλάξει η Ριζούπολη.

Επειδή όμως σ’ εμάς αρέσει να βλέπουμε τους «Τζανετάκους» της δημοσιογραφίας να… χτυπιούνται θα τους πληροφορήσουμε αναλυτικά για τους διάλογους που έγιναν επί του θέματος. Όχι όπως τους μετέφερε ο συμπαθής Τάκης και η Λίνα αλλά όπως έγιναν.

Αγραφιώτης: Μήπως κύριε πρόεδρε (απευθύνεται στο Γραμμένο) πρέπει να σκεφτείτε να συνεννοηθούν οι δύο ομάδες να αλλάξει η ημερομηνία του τελικού και να γίνει π.χ. τα Χριστούγεννα όπως σε άλλες χώρες όπως η Ισπανία; Είναι παράλογο… Θα είναι σαν αγώνας προετοιμασίας. Είναι παράνομο και εξευτελιστικό για το κύπελλο.

Ασλανίδης: Είχε οριστεί αρχικά ο τελικός σε άλλη ημερομηνία. Να μην επαναφέρουμε τη λογική του παραλόγου.

Θωμαϊδης: Ο τελικός είχε οριστεί σε άλλη ημερομηνία και ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να γίνει στη Ριζούπολη.

Σε κάποια στιγμή της συζήτησης ο Παναγιώτης Δημητρίου είπε στον Αγραφιώτη: Λέγατε ότι το γήπεδο της Ριζούπολης δεν έχει χλοοτάπητα, ενώ ο αγωνιστικός του χώρος είναι εξαιρετικός. Η απάντηση του Αγραφιώτη ήταν ότι η αντίδραση υπήρξε επειδή «η Ριζούπολη είναι έδρα της ΑΕΚ».

Έτσι απάντησε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που πρότεινε να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ!

Αλλά όταν σε μια συνεδρίαση της ΕΠΟ τρως «άδειασμα» από τον Κλάτενμπεργκ που ζητάει να συναντηθεί με μέλη της ΕΠΟ, όταν εσύ ζητάς να μπεις στην επιτροπή που θα τον συναντήσει το αίτημά στο απορρίπτεται, όταν ζητάς τη σύμβαση του Κλάτενμπεργκ ο Φούσεκ σου λέει ότι καλά πράττει η ΕΠΟ και δε στη δίνει και όταν ζητάς να παίξεις στον τελικό κυπέλλου με τις μεταγραφές που κάνεις αυτήν την περίοδο και σου διαβάζουν τις οδηγίες της FIFA που λένε το αντίθετο.

Όταν λοιπόν έχει δέχεσαι τόσες πολλές σφαλιάρες, είναι φυσικό να ξεχάσεις κι αυτά που έχεις πει και οι «Τζανετάκοι» της δημοσιογραφίας να εκτεθούν για μια ακόμα φορά.

Δεν πειράζει, συνηθισμένοι είναι…     

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας