Το design των iPhone 12 σε αυτές τις νέες πραγματικές (dummy) φωτογραφίες


Η Apple αναμένεται να προβεί στα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας σειράς iPhone 12 συσκευών τον επόμενο μήνα. Και λίγο πριν την εν λόγω ανακοίνωση, ορισμένες νέες φωτογραφίες δημοσιεύονται που μας δίνουν μια καλύτερη ματιά στα 5.4 ιντσών, 6.1 ιντσών και 6.7 ιντσών iPhone 12 και iPhone 12 Pro.

Υπενθυμίζουμε, ότι η σειρά iPhone 12 αναμένεται να απαρτίζεται από 4 συσκευές μεταξύ τριών διαφορετικών μεγεθών οθόνης, ένα 5.4 ιντσών μοντέλο, δυο 6.1 ιντσών και ένα 6.7 ιντσών. Το 5.4 ιντσών iPhone 12 και το ένα από τα 6.1 ιντσών αναμένεται να είναι low end συσκευές, ενώ το δεύτερο 6.1 ιντσών και το 6.7 ιντσών αναμένεται να αποτελούν τις iPhone 12 Pro max εκδόσεις.

Όπως έχουμε εξηγήσει και στο παρελθόν, αυτά τα dummy iPhone κάνουν την εμφάνισή τους τέτοιες χρονικές στιγμές και χρησιμοποιούνται από τους κατασκευαστές αξεσουάρ. Ένα από τα χαρακτηριστικά, που αυτές οι φωτογραφίες δεν παρουσιάζουν είναι η μικρότερη εγκοπή. Και αυτό, γιατί το μέγεθος της εγκοπής δεν επηρεάζει το design των θηκών. Το ίδιο ισχύει και για τις κάμερες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ