Οδηγός ασθενοφόρου βίασε 19χρονη με κορωνοϊό κατά την μεταφορά της σε νοσοκομείο


Σάλο έχει προκαλέσει ο βιασμός μιας 19χρονης κοπέλας από έναν οδηγό ασθενοφόρου κατά την διάρκεια της μεταφοράς της σε νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Κεράλα της Ινδία, με έναν οδηγό ασθενοφόρου να βιάζει μια 19χρονη κοπέλα καθώς την μετέφερε σε νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την «Daily Star», η οποία επικαλείται πηγές από την Ινδία, δύο γυναίκες οι οποίες βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό μία 19χρονη και μία 42χρονη πήγαν στο νοσοκομείο Adoor.

Ωστόσο επειδή εκεί δεν υπήρχαν άδεια κρεβάτια χρειάστηκε η καθεμία να μεταφερθεί σε διαφορετικό νοσοκομείο αναφοράς.

Ο οδηγός του ασθενοφόρου φέρεται να άφησε την 42χρονη στο νοσοκομείο και στην συνέχεια πάρκαρε το ασθενοφόρο σε ένα απομονωμένο σημείο.

Σύμφωνα με τη Bangalore Mirror έβγαλε την ειδική στολή άνοιξε την πόρτα του ασθενοφόρου και βίασε το νεαρό κορίτσι, το οποίο στην συνέχεια απείλησε να μην πει τίποτα.

Στην συνέχεια άφησε το κορίτσι στο νοσοκομείο, το οποίο κατήγγειλε το βιασμό, με συνέπεια να ενημερωθεί η αστυνομία η οποία με την σειρά της προχώρησε στην σύλληψη του δράστη το πρωί της Κυριακής (6/9).

Πηγή hairt.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ