Οι Beckhams κόλλησαν κορωνοϊό σε πάρτι στο L.A. και γύρισαν όλον τον κόσμο


Οι Beckhams κόλλησαν κορωνοϊό σε πάρτι στο L.A. και γύρισαν όλον τον κόσμο

Λίγες ήμερες μετά τις διακοπές του David και της Victoria Beckham στην Ελλάδα, τον γύρο του κόσμου κάνει ένα δημοσίευμα της που αναφέρει ότι το ζευγάρι είχε κολλήσει κορωνοϊό τον Μάρτιο σε πάρτι στο Los Angeles... και μέχρι να το αντιληφθεί, είχε γυρίσει σχεδόν όλον τον κόσμο!

Μετά το πάρτι που υπολογίζεται πως κόλλησαν κορωνοϊό, οι Beckhams ταξίδεψαν από το Los Angeles στη Βρετανία για να γιορτάσουν τα γενέθλια του γιου τους Brooklyn και έπειτα, επέστρεψαν ξανά στις ΗΠΑ.

Λίγο αργότερα, ο πρώην ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του άρχισαν να παρουσιάζουν τα συμπτώματα του νέου κορωνοϊού. Ο David αισθάνθηκε πρώτος αδιαθεσία και ακολούθησε η Victoria, η οποία παρουσίασε πονόλαιμο και πυρετό.

Τότε, όπως αναφέρει η Sun η σχεδιάστρια μόδας πανικοβλήθηκε και υποχρέωσε όλη την οικογένεια σε καραντίνα για περισσότερες από 14 μέρες.

«Ήταν τρομοκρατημένη πως θα μπορούσαν να είναι υπερ-μεταδότες και έκανε ό,τι μπορούσε για να ελαχιστοποιήσει τον μελλοντικό κίνδυνο» τόνισε πηγή στην εφημερίδα.

Αυτό όμως που κάνει εντύπωση, δεν είναι το ότι το ζεύγος νόσησε, αλλά το ότι δεν ανακοίνωσε τίποτα και πουθενά.

Λόγω μάλιστα της κινητικότητά τους, είναι άγνωστο το πόσοι άνθρωποι κόλλησαν από αυτούς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ