Μητσοτάκης Θεσσαλονίκη: Έφτασε στην συμπρωτεύουσα ο Πρωθυπουργός - Η παρατήρηση για τις μάσκες


Στη  έφτασε αργά το βράδυ της Παρασκευής ο . Σύμφωνα με το typosthes.gr ο κ. Μητσοτάκης έφτασε λίγο πριν τις 22:30 και κατέλυσε στο ξενοδοχείο Electra Palace όπου βρίσκεται και ο Υπουργός Ανάπτυξης .

Λόγω του επιβαρυμένου προγράμματός του, ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ, χωρίς να συμμετάσχει όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο στο πάνελ με θέμα τις Προοπτικές Ανάπτυξης της Βορείου . Αύριο ο πρωθυπουργός στις 10:00 θα συμμετέχει στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της – Helexpo, ενώ στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Πρωθυπουργού στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την άφιξη του στο ξενοδοχείο ο κ. Μητσοτάκης αντάλλαξε σύντομο χαιρετισμό με παρευρισκόμενους δημοσιογράφους, χωρίς να παραλείψει να κάνει παρατήρηση σε κάποιους από αυτούς καθώς δε φορούσαν μάσκα.

Σύμφωνα με «πηγές» από το Μαξίμου, το βασικό ζήτημα για τον πρωθυπουργό είναι να απαντήσει στις αγωνίες των πολιτών που προκύπτουν από την ύφεση λόγω της πανδημίας με επέκταση υποστηρικτών μέτρων που είχαν ληφθεί το προηγούμενο διάστημα ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα υπάρχουν ανακοινώσεις που θα αφορούν στα φορολογικά και στις εισφορές.

Επίσης, και λόγω της συγκυρίας, θα υπάρχουν ανακοινώσεις που θα αφορούν στην ενίσχυση της άμυνας της χώρας, σε 3 κατευθύνσεις:

  • η πρώτη αφορά στα εξοπλιστικά, όπου αναμένεται ο ΠΘ να κάνει ανακοινώσεις
  • η δεύτερη αφορά στην ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων σε προσωπικό
  • η τρίτη αφορά στην ελληνική αμυντική βιομηχανία.

Παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναφερθεί στο γενικότερο μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης και στα σημαντικότερα νομοθετήματα για την περίοδο που ξεκινά τώρα.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ

Στάθης Παναγιωτόπουλος – «Μίλησε» ο υπολογιστής του – Τα σοκαριστικά ροζ ευρήματα