Κρούσμα κορωνοϊού σε κρατούμενο στο «Ελ. Βενιζέλος» -Σε καραντίνα αστυνομικοί που ήρθαν σε επαφή μαζί του


Κρατούμενος στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η μεταγωγή του στην Αμυγδαλέζα, σε απομόνωση.

Πρόκειται για Ουκρανό κρατούμενο ο οποίος είχε συλληφθεί στις 26 Αυγούστου επειδή επιχείρησε να ταξιδέψει στη Βασιλεία της Ελβετίας με πλαστό διαβατήριο.

Ο κρατούμενος υπεβλήθη την Παρασκευή σε τεστ κορωνοϊού, το οποίο ήταν θετικό.

Το iefimerida.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό και τόνισε ότι η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής έχει επισημάνει τους κινδύνους που εγκυμονούν οι κρατούμενοι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας.

Ο κ. Καλλιακμάνης είχε επικοινωνία με τον επικεφαλής ταξίαρχο του αεροδρομίου και με τον αρχηγό της ΓΑΔΑ και αποφασίστηκε ο κρατούμενος να μεταφερθεί με ειδικό όχημα στο κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας, όπου θα κρατηθεί σε ειδικό απομονωμένο χώρο.

Επίσης, αποφασίστηκε να τεθούν σε καραντίνα οι αστυνομικοί που είχαν έρθει σε επαφή με τον κρατούμενο για τουλάχιστον 10 λεπτά, όπως και οι υπόλοιποι κρατούμενοι στο «Ελ. Βενιζέλος».

Πηγή iefimerida

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ