Χρυσοχοΐδης: «Θα σφραγισθούν περιοχές, ακόμη και σπίτι-σπίτι. Κανείς δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του»


Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έστειλε το δικό του μήνυμα. Ένα πολύ σαφές και σοβαρό μήνυμα. «Κανείς δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του», είπε χαρακτηριστικά. Το συγκεκριμένο μήνυμα δόθηκε, έπειτα από σύσκεψη που διεξήχθη στην Ελευσίνα για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού (σ.σ. του COVID-19) στη Δυτική Αττική. Αναλυτικότερα:

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Τι αναφέρεται στο ρεπορτάζ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συμμετείχε σήμερα, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, σε σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Ελευσίνας, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, εκπροσώπων της Περιφέρειας, δημάρχων της Δυτικής Αττικής και υγειονομικών φορέων.

Στη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε το θέμα της εφαρμογής των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περιοχές της Δυτικής Αττικής. Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς είχε τονίσει ότι η Δυτική Αττική βρίσκεται στο «κόκκινο», παραθέτοντας αναλυτικά επιδημιολογικά στοιχεία.

Οι δηλώσεις από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη:

Αμέσως μετά ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε: «Δεν έχω να πω πολλά. Στην πραγματικότητα έχω να πω ένα μόνο. Κανείς δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, να εξηγήσουμε, να συνδράμουμε, αλλά του κεφαλιού του κανείς. Σε αντίθετη περίπτωση θα σφραγισθούν οι περιοχές, ακόμη και σπίτι-σπίτι. Δεν είναι ούτε απειλή, ούτε προειδοποίηση. Είναι απόφαση και θα γίνει έτσι αν χρειαστεί».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μ.Παγώνη: «Οι ανεμβολίαστοι να μπαίνουν με rapid test και διπλή μάσκα στα σούπερ μάρκετ - Ξεχάστε τα Χριστούγεννα»

Νέα μέτρα – Σε ισχύ από τις 6 το πρωί – Όλες οι αλλαγές σε εργασία, εστίαση, λιανεμπόριο

Λάρισα: Red Bus: Η νέα 2όροφη καντίνα των CAFe Me