Χαμός στην κοινωνία της Λάρισας με τον ανασχηματισμό! Αιτία η μη υπουργοποίηση βουλευτή.


Ούτε ένα εικοσιτετράωρο δεν πέρασε από τον ανασχηματισμό και οι αντιδράσεις των Λαρισαίων πολιτών ουκ ολίγες. 

Φωτιά πήραν τα πληκτρολόγια με πολλούς Λαρισαίους να σχολιάζουν την πρόθεση του πρωθυπουργού να μην προβεί σε υπουργοποίηση βουλευτή του Νομού. Οι απόψεις ποικίλες,με τους μεν να επικροτούν την πρόθεση  του πρωθυπουργού και τους δε να την αποδοκιμάζουν.

 Αν κρίνει βέβαια κανένας από τις αναρτήσεις μεγάλου μέρους του πληθυσμού της Λάρισας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Facebook  περισσότερο μάλλον την αποδοκιμάζουν παρά την επιδοκιμάζουν! Πέραν αυτού όμως, απορίας άξιο είναι το γεγονός της πρόθεσης του Κ. Μητσοτάκη να μην κάνει κανέναν Υπουργό από το Νομό Λάρισας. Πολιτικοί κύκλοι πάντως οι οποίοι γνωρίζουν αρκετά καλά το κυβερνητικό τοπίο,θεωρούν ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η πρόθεση  του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 Επιπροσθέτως οι περισσότεροι χρήστες του Facebook του Ν. Λάρισας αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν από τους γειτονικούς Νομούς, μικρότερης πολιτικής εμβέλειας να βγάζουν Υπουργό ενώ η Λάρισα όχι.

Η συνέχεια επί του πληκτρολογίου του Facebook....... η οποία αναμένεται να είναι ενδιαφέρουσα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας