Α. Πάτσης: Η Κυβέρνηση έχει απίστευτα αντανακλαστικά και έχει κυριαρχήσει σε όλους τους τομείς


Συνέντευξη στο Ράδιο 1 Βόλου 102,5 παραχώρησε την Τετάρτη 10 Μαρτίου ο Βουλευτής Νομού Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέας Πάτσης.

Ο Βουλευτής αναφέρθηκε σε ποικίλα θέματα τις επικαιρότητας όπως στις εξελίξεις της πανδημίας, τα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, στην επικείμενη συζήτηση της Παρασκευής για την αστυνομική βία, στην υπόθεση Λιγνάδη, στην οικονομία της χώρας και στις τεταμένες σχέσεις με την Τουρκία.

Ακολουθούν τα βασικά σημεία της συνέντευξης:

Ο Βουλευτής αναφερόμενος στις εξελίξεις αναφορικά με την πανδημία και τις πολυάριθμες επιπτώσεις της σχολίασε « Η Νέα Δημοκρατία και η Κυβέρνηση δείχνουν να έχουν τεράστιες αντοχές και απίστευτα αντανακλαστικά και να έχουν κυριαρχήσει σε όλους τους τομείς»

Για τα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη δήλωσε «δεν νοείται να γίνονται επεισόδια με τέτοια βαρβαρότητα» ξεκαθαρίζοντας πως «προφανώς και κανείς δεν είναι υπέρ της αστυνομικής βίας» και «προφανώς θα πρέπει να υπάρχουν όρια στο τρόπο καταστολής». Διευκρίνισε πως «όλα αυτά κρίνονται», υποστηρίζοντας πως κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την ελληνική αστυνομία με βάση τα πρόσφατα συμβάντα.

Για την επικείμενη συζήτηση της Παρασκευής αναφορικά με την αστυνομική βία και τις αντιδράσεις της Αντιπολίτευσης δήλωσε « ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μεταφέρει αλλού την πολιτική ατζέντα επειδή βλέπει ότι η Κυβέρνηση κυριαρχεί στα βασικά θέματα που απασχολούν την κοινωνία.». Συνέχισε «παρότι ο Πρωθυπουργός είναι ενωτικός» η αίσθηση του ίδιου είναι ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει να ανεβάσει τους τόνους».

Για τις θεωρίες περί συγκάλυψης στην υπόθεση Λιγνάδη δήλωσε εύστοχα μεταξύ άλλων «αν υπήρχε προσπάθεια συγκάλυψης, ο κ. Λιγνάδης ενδεχομένως να μην ήταν στη φυλακή σήμερα».

Για την γενικότερη οικονομία ορμώμενος από το έντονο τουριστικό και επενδυτικό ενδιαφέρον σχολίασε «υπάρχει θετικό κλίμα, υπάρχει μία αισιοδοξία» όμως με βάση τον απρόβλεπτο παράγοντα του κορωνοϊού «χρειάζεται ύφεση της πανδημίας ούτως ώστε να μπορεί να γίνει επανεκκίνηση της αγοράς».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στη συμπεριφορά από την πλευρά της Τουρκίας όπου δήλωσε μεταξύ άλλων «έχουμε νίκες αυτή τη στιγμή σε διπλωματικό επίπεδο» και «έχουμε δημιουργήσει ένα δίχτυ ασφαλείας για τα κυριαρχικά μας και τα εθνικά μας δικαιώματα». Σχολίασε επίσης ότι η Τουρκία «αποτελέσματα υπέρ της δεν έχει φέρει σε κανένα πεδίο και επίπεδο» καθώς και πως η Ελλάδα έχει δημιουργήσει ισχυρές συμμαχίες στον Ευρωπαϊκό χώρο.

Ακούστε αναλυτικά όλη τη συνέντευξη εδώ:



πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ