Ο θλιβερός κύριος Οικονόμου


Σύσσωμο το ΚΚΕ στοιχήθηκε πίσω από τη βουλευτή του Λιάνα Κανέλλη, η οποία το πρωί της Τετάρτης υπέστη τις επιπτώσεις από την εδραιωμένη πλέον άποψη περί δημοσιογραφικής δεοντολογίας του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και του παρουσιαστή του Δημήτρη Οικονόμου.

Η Λιάνα Κανέλλη υπέστη δημοσιογραφικό bullying, καθώς ο συγκεκριμένος παρουσιαστής απαιτούσε απότη βουλευτή να ζητήσει συγγνώμη για μία πληροφορία την οποία μετέφερε, ενώ στη συνέχεια την έκοψαν στον αέρα. Είναι προφανές πως η συζήτηση αφορούσε στα βίαια επεισόδια στη Νέα Σμύρνη της Κυριακής που μας πέρασε όπως και εκείνα της Τρίτης με τον τραυματισμό του αστυνομικού.

Η βουλευτής του ΚΚΕ, αφού χαρακτήρισε αποτρόπαιο τον τραυματισμό του αστυνομικού, αναφέρθηκε επιμόνως σε ενέργειες ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. και κυρίως της Ομάδας «Δράση» κατά την εξέλιξη των οποίων ακούστηκαν συνθήματα από το στόμα αστυνομικών όπως «πάμε να τους σκοτώσουμε».

Το σύνθημα αυτό αφορούσε βεβαίως διαδηλωτές. Η βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρθηκε επίσης σε όσα συνέβησαν την Κυριακή που μας πέρασε στη Νέα Σμύρνη και τον βάναυσο ξυλοδαρμό νεαρού πολίτη.

Ο παρουσιαστής Δημήτρης Οικονόμου, καθ’ υπέρβαση των δημοσιογραφικών του καθηκόντων, απαίτησε με ύφος λογοκριτή που παραπέμπει σε περίεργες περιόδους του παρελθόντος, αλλά και με στυλ τοπικού χωροφύλακα από τη βουλευτή να ζητήσει πάραυτα συγγνώμη για όσα μετέφερε, σχολίαζε και εννοούσε. Προφανώς ο παρουσιαστής Δημήτρης Οικονόμου έπαθε σύγχυση στον αέρα και μπέρδεψε τον ρόλο του κομματικού καθοδηγητή της παραδοσιακής υπερδεξιάς με εκείνον του δημοσιογράφου και παρουσιαστή σε μία σύγχρονη τηλεόραση.

Αυτά όμως συμβαίνουν σε μηχανισμούς δημοσιογραφικούς και άλλους που απευθύνονται σε μπανανίες και όχι σε δημοκρατικές κοινωνίες.

πηγή


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μ.Παγώνη: «Οι ανεμβολίαστοι να μπαίνουν με rapid test και διπλή μάσκα στα σούπερ μάρκετ - Ξεχάστε τα Χριστούγεννα»

Νέα μέτρα – Σε ισχύ από τις 6 το πρωί – Όλες οι αλλαγές σε εργασία, εστίαση, λιανεμπόριο

Λάρισα: Red Bus: Η νέα 2όροφη καντίνα των CAFe Me