Λάρισα-Ηλίας Σουφλιάς: Θέλω να ενώσω τους παλιούς με τους νέους«Θα είμαι υποψήφιος διότι φιλοδοξώ να ενώσω εμπειρία & γνώση των παλιών γενεών  στις οποίες ανήκω με την ορμή & το πείσμα των νεότερων, ώστε  μαζί να συνθέσουμε  κάτι χρήσιμο για τον τόπο & τις ιδέες μας που εκφράζονται μέσα από τη ΝΔ».

Τα παραπάνω τονίζει σε δήλωση του ο υποψήφιος για την προεδρία της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) της ΝΔ Λάρισας κ. Ηλίας Σουφλιάς στην επίσημη δήλωση της υποψηφιότητας του και συνεχίζει επισημαίνοντας:

Πιστεύουμε ότι οι εσωκομματικές εκλογές είναι μια ευκαιρία ζυμώσεων & αναγέννησης του στελεχιακού προσωπικού του κόμματος. Είναι μια ευκαιρία να δίδεται βήμα στις νέες γενιές να συνεχίσουν να υπηρετούν  τις ιδέες , τα όνειρά τους και τη χώρα.

Σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε όλα τα καλά που έχουν γίνει αλλά & να βελτιώσουμε όσα ίσως θέλουν αναμόρφωση.

Ως γενιά των αγώνων , στο δρόμο, στα αμφιθέατρα, στους εργασιακούς χώρους αισθανόμαστε  δικαιωμένοι για τους αγώνες μας & τις επιλογές του κόμματός μας!

Σαν σήμερα πριν 47 χρόνια ιδρύθηκε η Νέα Δημοκρατία!

47 χρόνια η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη  πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια της Χώρας για Ανάπτυξη και Ευημερία στην Ευρωπαϊκή οικογένεια.

Χρόνια Πολλά, Συνεχίζουμε!

Εύχομαι  καλό αγώνα σε όλους & η επόμενη μέρα να μας βρει ενωμένους για το καλό της πατρίδας !

larissapress.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας