Λάρισα-Ηλίας Σουφλιάς: Θέλω να ενώσω τους παλιούς με τους νέους«Θα είμαι υποψήφιος διότι φιλοδοξώ να ενώσω εμπειρία & γνώση των παλιών γενεών  στις οποίες ανήκω με την ορμή & το πείσμα των νεότερων, ώστε  μαζί να συνθέσουμε  κάτι χρήσιμο για τον τόπο & τις ιδέες μας που εκφράζονται μέσα από τη ΝΔ».

Τα παραπάνω τονίζει σε δήλωση του ο υποψήφιος για την προεδρία της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) της ΝΔ Λάρισας κ. Ηλίας Σουφλιάς στην επίσημη δήλωση της υποψηφιότητας του και συνεχίζει επισημαίνοντας:

Πιστεύουμε ότι οι εσωκομματικές εκλογές είναι μια ευκαιρία ζυμώσεων & αναγέννησης του στελεχιακού προσωπικού του κόμματος. Είναι μια ευκαιρία να δίδεται βήμα στις νέες γενιές να συνεχίσουν να υπηρετούν  τις ιδέες , τα όνειρά τους και τη χώρα.

Σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε όλα τα καλά που έχουν γίνει αλλά & να βελτιώσουμε όσα ίσως θέλουν αναμόρφωση.

Ως γενιά των αγώνων , στο δρόμο, στα αμφιθέατρα, στους εργασιακούς χώρους αισθανόμαστε  δικαιωμένοι για τους αγώνες μας & τις επιλογές του κόμματός μας!

Σαν σήμερα πριν 47 χρόνια ιδρύθηκε η Νέα Δημοκρατία!

47 χρόνια η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη  πρωταγωνιστεί στην προσπάθεια της Χώρας για Ανάπτυξη και Ευημερία στην Ευρωπαϊκή οικογένεια.

Χρόνια Πολλά, Συνεχίζουμε!

Εύχομαι  καλό αγώνα σε όλους & η επόμενη μέρα να μας βρει ενωμένους για το καλό της πατρίδας !

larissapress.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μ.Παγώνη: «Οι ανεμβολίαστοι να μπαίνουν με rapid test και διπλή μάσκα στα σούπερ μάρκετ - Ξεχάστε τα Χριστούγεννα»

Νέα μέτρα – Σε ισχύ από τις 6 το πρωί – Όλες οι αλλαγές σε εργασία, εστίαση, λιανεμπόριο

Εξαπλώνεται η μετάλλαξη Όμικρον, η μια χώρα μετά την άλλη επιβάλλει ταξιδιωτικούς περιορισμούς - Πότε θα υπάρξουν σαφή δεδομένα