Μένιος Φουρθιώτης: Αύριο το χειρουργείο σε ισχίο και σπονδυλική στήλη


Ο παρουσιαστής θα χρειαστεί αποθεραπεία για αρκετούς μήνες - Νοσηλεύεται απομονωμένος σε θάλαμο του έκτου ορόφου, σε κακή ψυχολογική κατάσταση 

Για αύριο, Πέμπτη έχει δρομολογηθεί το χειρουργείο σε ισχίο και σπονδυλική στήλη του Μένιου Φουρθιώτη.

Ο παρουσιαστής διεκομίσθη στο νοσοκομείο ΚΑΤ, την Τρίτη το βράδυ, λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του, έπειτα από ατύχημα που είχε ενώ βρισκόταν στο γραφείο του.

Ειδικότερα, ο Μένιος Φουρθιώτης, όπως ανέφερε στους γιατρούς των Επειγόντων, λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο αριστερό του ισχίο, ενώ φέρει και αρκετούς μώλωπες στο σώμα του. 

Οι γιατροί έκριναν ότι το κάταγμα χρήζει χειρουργικής αποκατάστασης, το οποίο και θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο και ο παρουσιαστής θα χρειαστεί αποθεραπεία για αρκετούς μήνες.

Για την ώρα, νοσηλεύεται απομονωμένος σε θάλαμο του έκτου ορόφου, σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς πονάει πολύ.

Ο Μένιος Φουρθιώτης αποφυλακίσθηκε το μεσημέρι της Τρίτης με διάταξη του ανακριτή.

Οι όροι που του επιβλήθηκαν για την αποφυλάκιση είναι εγγύηση 30.000 ευρώ, εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορες τον μήνα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, καθώς και απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων.

Σημειώνεται πως τον Ιούνιο είχε απορριφθεί η προσφυγή του παρουσιαστή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησής του και παρέμεινε στη φυλακή με απόφαση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου πλημμελειοδικών, καθώς κατηγορούνταν για σειρά αξιόποινων πράξεων, μεταξύ των οποίων και δύο κακουργηματικού χαρακτήρα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας