Παράδοση – παραλαβή μεταξύ Χρ. Καπετάνου – Ηλ. Σουφλιά στην ΔΕΕΠ Λάρισας


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 σε πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα η διαδικασία  παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων ανάμεσα στον απελθόντα Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ.Χρήστο Καπετάνο και στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο κ.Ηλία Σουφλιά, παρουσία και των προέδρων των ΔΗΜ.Τ.Ο. του Νομού Λάρισας που προέκυψαν από τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές.


Ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Χρήστος Καπετάνος, αφού συνεχάρη για άλλη μια φορά τον κ. Σουφλιά για την εκλογική του επιτυχία στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές, τόνισε ότι θα βρίσκεται δίπλα του αρωγός στις προσπάθειές του για να συνεχιστεί το έργο που πραγματοποιήθηκε στη Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας και στις 7 ΔΗΜ.Τ.Ο. του νομού μας τα τελευταία χρόνια.

Τόνισε ότι παραδίδει στο νεοεκλεγέντα πρόεδρο μια υγιέστατη οικονομικά Οργάνωση, ανοιχτή στην κοινωνία, μια Οργάνωση που απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των μελών της Νέας Δημοκρατίας και τόνισε ο κ. Καπετάνος ότι είναι σίγουρος πως το έργο αυτό θα συνεχιστεί και από τη νέα διοίκηση.

Στην αντιφώνησή του ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος κ. Ηλίας Σουφλιάς μεταξύ άλλων δήλωσε:

Με ιδιαίτερη συγκίνηση αναλαμβάνω την ηγεσία μιας από τις μεγαλύτερες κομματικές οργανώσεις στη χώρα.

Υπηρέτησα τη ΝΔ και τις ιδέες της με συνέπεια και ευθύνη μέσα από μια μακρά διαδρομή.

Στην διετή θητεία που έρχεται οι προκλήσεις για τις κομματικές οργανώσεις είναι πολλές και στόχος μας  είναι η νίκη των ιδεών και των προσώπων που εκφράζουν τις ιδέες και το λαό της Νέας Δημοκρατίας σε κάθε μάχη.

Εύχομαι δύναμη και καλή συνεργασία με τις διοικήσεις των ΔΗΜΤΟ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έξι μέτρα για στήριξη των εργαζομένων σε εστίαση και διασκέδαση

Πρωτοχρονιά με την Όμικρον να «καλπάζει», τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε, νέες οδηγίες για τα PCR, πότε κάνουμε τεστ

Καρκινογόνα τα αλλαντικά, απεφάνθη τελικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας