Χαλάνδρι – Ποια είναι η γυναίκα που πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της


Εικαστικός από την Αλβανία, η Κλοντιάνα Τσέλο – Παυλίδη, 49 ετών, είναι η γυναικα που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του παιδιού της στο Χαλάνδρι.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη δε μπροστά στα μάτια του παιδιού, με πολλούς να εκτιμούν ότι αυτό που έκανε η μητέρα έθεσε σε κίνδυνο και την ίδια την κόρη της, αφού η σφαίρα μπορεί να έβρισκε το παιδί, δεδομένης και της κακής ψυχολογικής κατάστασης που βρισκόταν η εικαστικός.

Το θύμα, γνωστός οφθαλμίατρος, 68 ετών, είχε πολύχρονη δικαστική διαμάχη με την εικαστικό για το 13 ετών κορίτσι που είχαν αποκτήσει εκτός γάμου.

Πολύχρονη δικαστική διαμάχη

Οι πρώην σύντροφοι είχαν εμπλακεί σε πολύχρονη δικαστική διαμάχη, αρχικά για την πατρότητα του κοριτσιού και εν συνεχεία για την επιμέλειά του.

Το κορίτσι από τον Ιανουάριο του 2016, ζούσε με τον πατέρα του και την σύζυγο εκείνου, στο Χαλάνδρι, κατόπιν δικαστικής απόφασης που του έδινε την προσωρινή επιμέλειά του.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του οφθαλμιάτρου στο mega η 49χρονη εικαστικός είχε δημιουργήσει πολλές φορές προβλήματα στον γιατρό και εντάσεις, ενώ είχε προσπαθήσει να πάρει και το παιδί. Ενδεικτικό για την τεταμένη σχέση των δύο πρώην συντρόφων είναι ότι έχουν απασχολήσει ακόμη και πρωτοσέλιδα του σκανδαλοθηρικού Τύπου. Χαρακτηριστικά ένα από αυτά έλεγε: «Σφαγή» για το εξώγαμο του μεγαλογιατρού, με υπότιτλο: Ο καρπός παράνομης σχέσης, τα δικαστήρια και οι απειλές» και αναφερόταν στην εκδίκαση της αγωγής του γιατρού σε βάρος της μητέρας του ανήλικου κοριτσιού. 

ΠΗΓΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πρωτοδικείο Λάρισας: Αφήνουν 68χρονη καρκινοπαθή, Ανήμπορη και κατάκοιτη στο έλεος του σεισμού !

ΓΡΕΒΕΝΑ:Τίτλοι τέλους για την πολύκροτη υπόθεση των ναρκωτικών. Αθώος ο ένας εκ των δυο κατηγορουμένων!

Σεισμός στην Ελασσόνα: Ανησυχούν οι σεισμολόγοι για τα 5,9 Ρίχτερ -«Σπάνιο φαινόμενο, ενεργοποιήθηκε άγνωστο ρήγμα»